Om os

Her kan du læse lidt nærmere om hvem vi er, vores koncept og vores produkter. Har du spørgsmål der relaterer sig til produkter, hjemmeside eller noget helt 3. skal du ikke tøve med at kontakte os på info@magma-pizzaovn.dk.

Har du ideer eller forslag til, hvordan vi kan forbedre os, tager vi også meget gerne imod din henvendelse.

Hvem står bag Magma?

Vi er to unge mænd som så mange andre elsker pizza. I løbet af de sidste par år har vi tilmed fundet ud af, at vi kan lykkes med at lave pizza selv – uden at være hverken kokke eller bagere. Vi har startet Magma konceptet, netop fordi vi har oplevet, at kunne løfte vores niveau og lært at lave fantastisk hjemmelavet pizza.

Dén oplevelse ønsker vi at give videre til så mange som muligt.

Vores navne er Steffen Holm og Joachim Brodersen. Steffen Holm har flere års erfaring indenfor speditionsbranchen og hos Magma skaber han den vigtige relation til vores producenter, der sikrer at vi kan levere produkter af en høj standard og god kvalitet. Steffen sørger desuden for onboarding af nye leverandører og kvalitetssikring af alle Magma produkter.

Joachim Brodersen har siden 2018 arbejdet med webudvikling og online markedsføring. Han er derfor ansvarlig for at drive og udvikle magma-pizzaovn.dk samt vores aktiviterer på Instagram og Facebook.

Om os Steffen Holm og Joachim Brodersen

Vores koncept

Vores koncept udspringer fra en oplevelse vi havde tilbage i 2019 på en sommerhustur. Her havde vi skaffet os en pizzaovn med gastilførsel og ville forsøge os med hjemmelavet pizza. Resultatet blev pizza med ubagt dej, men tilgengæld helt sort og forbrændt topping. Mange kasserede pizzaer senere begyndte det at gå bedre, og flere af vores pizzaer begyndte nu at være decideret spiselige. Men for at lykkes skulle pizzaovnen opvarmes 30-40 minutter før brug og mellem hver pizza måtte vi vente 10-15 minutter før pizzaovnen var ordentlig varm.

Før denne oplevelse har vi forsøgt os med pizzasten direkte på grill og her var vores oplevelse omvendt. Varmen fra pizzastenen er høj, men varmen forsvinder omkring pizzaen så snart låget fra grillen åbnes. Det betød ofte at bunden blev brændt før topping og skorpe nåede at få farve.

Nogle måneder senere får vi fat i det der i dag er Magma Pizzaovnen og oplever fordelen ved at bruge den effektive varme fra grillen til at holde en høj konstant temperatur inde i pizzaovnen. Her oplevede vi at pizzaovnen var fuldt opvarmet (300-400° C) efter 10 minutter, og at varmefordelingen var jævn og konstant, hvilket resulterede i perfekt afbagning, hver gang.

Siden da har vi fokuseret på at skabe Magma Pizzaovnen og de tilhørende produkter i serien, så vi kan dele vores oplevelse af, hvor fantastisk hjemmelavet pizza kan være.

6 gode grunde til at du vil elske din Magma pizzaovn

Klar til brug på 10 min.
Din grill opvarmer hurtigt pizzaovnen til over 300° C – klar til brug på 10-15 min.
Opskrifter & tips medfølger
Vi har samlet vores bedste opskrifter til inspiration, som følger med pizzaovnen
Alle elsker pizza
Servér hjemmelavet pizza til familie og venner – God mad og kvalitetstid
Højere temperaturer
Opnår temperaturer over 450° afhængigt af din grill, og holder på varmen
Nem at betjene
Pizzaovnen kan håndteres af alle og kan nemt pakkes væk efter brug
Indbygget termometer
Det indbyggede termometer gør det nemt at styre bagningen og opnå perfekt resultat

Vores produkter

Foruden Magma Pizzaovnen har vi udvalgt de mest essentielle produkter i forbindelse med pizzabagning. Du finder derfor følgende Magma produkter i vores webshop:

Magma Pizzaovn

Magma Pizzasten

Magma Cover

Magma Pizza Peel – Bambus

Magma Pizza Peel – Aluminium

Magma Turning Peel

Magma Pizzahjul

Magma Cutter

Magma Dejskraber

Overenstemmelseserklæringer og kontrolrapport

Vores produkter lever naturligvis op til alle relevante krav gældende for produkter der bruges til håndtering af fødevarer, ligesom vi er en del af Smileyordningen fra Fødevarestyrelsen: Smiley-rapport – Broholm ApS. Her finder du overensstemmelseserklæringer for samtlige af vores produkter:

Pizzcutter | Pizzasten | Bambusspade | Aluspade | Pizzahjul | Dejcutter | Turning Peel